Category Archive for: Updates

THIS IS MY WAR - FRONT COVER

CD Album Voice of Men – This Is My War (order sekarang!)

Assalamualaikum! Just nak inform anda semua in case ada lagi yang tak tahu perkembangan kami ni kan, Voice of Men dah released physical CD album bertajuk This Is My War! Projek ni merupakan hasil kolaborasi dengan Mr The All Shared (dulunya pernah released parody Hijab Makes You Beautiful nyanyian kami) – mereka kini dalam proses…

Read More →

559833_521303457950081_1872802012_n

Muslim: Things you should not missed during Subh

Assalamualaikum, Weekend baru-baru ni takde meeting so takde update pape dari kami. Masing-masing dengan hal masing-masing. So Fath boring saje buat satu video dengan bantuan wife (Kartini Kamaruzzaman) untuk upload kat channel Youtube VMEN. Just video pendek, sebab kitorang takde mase sgt and rajin sgt nak buat video cantik-cantik nih. Ini je la yang mampu.…

Read More →

judika vmen cover

Judika – Bukan Dia Tapi Aku (Voice of Men cover)

Assalamualaikum, It’s been a long time since the last time we updated the blog. Anyway, cerita hari ini berkisar mengenai aktiviti kami 2 minggu yang lalu. Lutfi tak dapat balik ke semenanjung, maka kami yang lain buat aktiviti sendiri lah. For your information, kami masih ada deal dengan producer dari Australia untuk nyanyikan lagu-lagu dia…

Read More →

carta_ikim_laungan_cinta_no_1

Voice of Men – Laungan Cinta #1 di Carta IKIM

Assalamualaikum. Just to inform, in case anda belum dengar lagu ini, Laungan Cinta dah pun berada di kedudukan teratas Carta IKIM selama 4 minggu berturut-turut. Alhamdulillah. Ini secara tidak langsung dapat membantu Voice of Men untuk mendapatkan pendengar-pendengar yang baru. Maklumlah kami ni baru je nak bangun semula dan tak se-famous group-group lain yang dah…

Read More →

SHA_6038

Profile Lutfi Voice of Men

Assalamualaikum WBT dan Salam Sejahtera, Salam perpaduan Sementara menantikan update terbaru tentang next project Voice of Men iaitu penerbitan lagu “Women We Love”, jom kita berkenalan lebih rapat lagi dengan ahli-ahli VMEN. So, untuk yang tak tahu, VMEN ialah kumpulan vocal berharmoni terdiri daripada 5 orang iaitu Fath, Lutfi, Jem, Hakim dan Yus. Untuk entry…

Read More →

Back to Top