Judika – Bukan Dia Tapi Aku (Voice of Men cover)

judika vmen cover

Assalamualaikum,

It’s been a long time since the last time we updated the blog. Anyway, cerita hari ini berkisar mengenai aktiviti kami 2 minggu yang lalu. Lutfi tak dapat balik ke semenanjung, maka kami yang lain buat aktiviti sendiri lah. For your information, kami masih ada deal dengan producer dari Australia untuk nyanyikan lagu-lagu dia untuk jingle, full song, etc. So nak tak nak, kena ada progress lah kan. Dengan adanya meeting-meeting macam ni lah baru bole record sikit-sikit.

Bukan itu saja, di masa lapang, kitorang ada jugak record cover saja-saja. Lagu dari artis terkenal Judika – Bukan Dia Tapi Aku. Takdelah sedap mana, cume kitorang bawak versi VMEN lah macam biasa, full of harmony. Link video ada kat bawah. Enjoy! Please like and subscribe. 🙂

 

Video di sini: http://www.youtube.com/watch?v=MmqL78gvCDE

 

judika vmen cover

Posted on September 29, 2013 in Updates

Leave a reply

Back to Top