Muslim: Things you should not missed during Subh

559833_521303457950081_1872802012_n

Assalamualaikum,

Weekend baru-baru ni takde meeting so takde update pape dari kami. Masing-masing dengan hal masing-masing. So Fath boring saje buat satu video dengan bantuan wife (Kartini Kamaruzzaman) untuk upload kat channel Youtube VMEN. Just video pendek, sebab kitorang takde mase sgt and rajin sgt nak buat video cantik-cantik nih. Ini je la yang mampu. Generally, video ni berkisar tentang perkara yang kita sebagai Muslim seharusnya lakukan setelah bangun dari tidur. Harap ianya bermanfaat dan tak lagha sangat lah!

Enjoy!

Video di sini: http://www.youtube.com/watch?v=JmIrpTEXKhQ

 

559833_521303457950081_1872802012_n

Posted on October 5, 2013 in Updates

Leave a reply

Back to Top