Posts Tagged:laungan cinta

LC itunes 2

Laungan Cinta is now available in iTunes & Maxis, Celcom, Digi, UMobile caller ringtone!

Assalamualaikum. We had updated our page about this but forgot to write them in our blog. Apologies for that! Are you a Maxis/Celcom/Digi/UMobile user? If yes, wanna give a try subscribing Laungan Cinta caller ringtone? For Maxis: Dial *131*323245# and press call/send For Celcom: Dial *888*194949# and press call/send For DiGi: Type CT 1800341 and send…

Read More →

carta_ikim_laungan_cinta_no_1

Voice of Men – Laungan Cinta #1 di Carta IKIM

Assalamualaikum. Just to inform, in case anda belum dengar lagu ini, Laungan Cinta dah pun berada di kedudukan teratas Carta IKIM selama 4 minggu berturut-turut. Alhamdulillah. Ini secara tidak langsung dapat membantu Voice of Men untuk mendapatkan pendengar-pendengar yang baru. Maklumlah kami ni baru je nak bangun semula dan tak se-famous group-group lain yang dah…

Read More →

pencalonan_IKIM

Lagu Laungan Cinta di pintu masuk Carta IKIM.FM

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera semua, Apa khabar? harap2 sihatlah hendaknya ye Alhamdulillahhh Ssetelah beberapa bulan sejak mula dikeudarakan di radio IKIM.FM, akhirnya pada minggu ke 26 Musim Keenam, single sulung kami “Laungan Cinta” kini berada di pintu masuk carta IKIM.FM. Pencalonan terbaru la maksudnya. He he Berikut merupakan kedudukan carta IKIM.FM sebagaimana diambil dari blog…

Read More →

myartis

Kumpulan VOICE OF MEN Lancar Video Muzik “Laungan Cinta” – Artikel @ MyArtis.my

Assalamualaikum, Another article has just out and this round it’s from MyArtis.My. Have a read: http://myartis.my/kumpulan-voice-of-men-lancar-video-muzik-laungan-cinta

zonartis

(Muzik Video) Laungan Cinta – Voice Of Men – Artikel @ zonartis.com

Assalamualaikum, Dear followers, you might want to read the article published by ZonArtis.com about us. 🙂 Go to this link: http://www.zonartis.com/muzik-video-laungan-cinta-voice-of-men/

Back to Top