Posts Tagged:undi

carta_ikim_laungan_cinta_no_1

Voice of Men – Laungan Cinta #1 di Carta IKIM

Assalamualaikum. Just to inform, in case anda belum dengar lagu ini, Laungan Cinta dah pun berada di kedudukan teratas Carta IKIM selama 4 minggu berturut-turut. Alhamdulillah. Ini secara tidak langsung dapat membantu Voice of Men untuk mendapatkan pendengar-pendengar yang baru. Maklumlah kami ni baru je nak bangun semula dan tak se-famous group-group lain yang dah…

Read More →

pencalonan_IKIM

Lagu Laungan Cinta di pintu masuk Carta IKIM.FM

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera semua, Apa khabar? harap2 sihatlah hendaknya ye Alhamdulillahhh Ssetelah beberapa bulan sejak mula dikeudarakan di radio IKIM.FM, akhirnya pada minggu ke 26 Musim Keenam, single sulung kami “Laungan Cinta” kini berada di pintu masuk carta IKIM.FM. Pencalonan terbaru la maksudnya. He he Berikut merupakan kedudukan carta IKIM.FM sebagaimana diambil dari blog…

Read More →

Back to Top