Voice of Men – Laungan Cinta #1 di Carta IKIM

carta_ikim_laungan_cinta_no_1

Assalamualaikum.

Just to inform, in case anda belum dengar lagu ini, Laungan Cinta dah pun berada di kedudukan teratas Carta IKIM selama 4 minggu berturut-turut. Alhamdulillah. Ini secara tidak langsung dapat membantu Voice of Men untuk mendapatkan pendengar-pendengar yang baru. Maklumlah kami ni baru je nak bangun semula dan tak se-famous group-group lain yang dah established.

 

Anda boleh mengundi kami di laman web ikim, dengan hanya tekan butang Vote pada lagu Laungan Cinta:
http://www.ikimfm.my/index.php?option=com_jvotesystem&view=box&bid=1%3Aundian-carta-ikim-fm

 
Insyaallah dengan lagu yang ada ni, kami akan cuba pasarkan di medium-medium yang lain. Doakan kami berjaya dalam segala urusan kami. We wouldn’t reach this level without anda semua. Terima kasih.

 

 

Credit: http://cartanasyid-ikim.blogspot.com/

Posted on August 28, 2013 in Updates

Leave a reply

Back to Top